Båtlivet

Vårt syfte!

Det är för båtlivet vi finns i klubben. Där ingår silluncher till exempel. Här på Långö.

Indrek Parts har delat ett inlägg.
14 juli 2018

Hej kära båtklubbmedlemmar! Vi är på en och halv månads lång segling till Finska vikens östliga hamnar både på Finska och Estniska sida. Vi har varit ute från första juli, seglat från våran hemmahamn Eneby BK söder om Södertälje genom Stockholm, Åland, längst Finska kusten hela vägen till Kotka. Om en timme är vi över på Estniska sidan och kommer att fortsätta hela vägen till gränsstaden med Ryssland - Narva. Välkommen att följa vår resa och bli inspirerad!

Eller för den delen, Gotska Sandön. Här besökt av besättning Stanley Piehl 15 juli 2018.

I veckan satt den här krabaten ordentligt fast. En medlem lyckas få tag i delar av vassen som den satt fast i och dra in den till bryggan och där få upp den. Det var bara att använda tänderna för att få av all lina. Den kom iväg snabbt när det sista av linan runt ena benet var borta. Den hade dock skurit in rätt illa.

Fågeln var snärjd!

Här är resterna av linan. Försök se till att ta hand om era linor och annat skräp. Var mån om vår natur!

Minns i vintern den ljuva sommaren. Men trevlig samvaro i såväl arbete och festligare samvaro, som här, silllunch.