Nyttiga länkar

Nedan följer en del bra och nyttiga länkar. Kom gärna med ytterligare tips.

Båtorganisationer

Saltsjön - Mälarens Båtförbund organiserar båtklubbarna i Stockholmsområdet. Här kan du hitta aktuellt om båtliv och länkar till andra båtklubbar och annat intressant. Som medlem i Mälarhöjdens båtklubb är du automatiskt med i SMBF och SBU.

Svenska Båtuionen är båtklubbarnas topporganisation och remissinstans och är utgivare av tidningen Båtliv.

Här finns mycket information samt förstås länkar till allt möjligt bl a köptorg.

Svenska Seglarförbundet "Seglingens egen portal". Allt du behöver veta om segling, resultat, utbildningar, seglarskolor, LYS-tal och länkar till klassförbund och andra seglingssidor.

Svenska Kryssarklubben, allt om klubben samt mängder med länkar

Skärgårdsstiftelsen En organisation som gör massor för att vi båt-människor ska kunna ha tillgång till världens vackraste skärgård.

Transportstyrelsen (tidigare sjöfartsverket) är den myndighet som sedan 2010 hanterar frågor som bl.a. berör fritidsbåtar.

Sjöräddningssällskapet Här finns information om vad sjöräddningssällskapet gör, var de finns och hur man blir medlem, mm.

Blandat

Boatdiesel Allt om marindieslar

Erlanssons Brygga Båtbutiker, bland annat i Stalandhuset, Kungens Kurva

Båtbörsen Köp&Sälj

BåtNet Köp&Sälj

Svenska Kryssarklubbens medelhavsseglare Föreningen för dig som seglar i Medelhavet "and beyond"

Maringuiden Precis som det verkar, en guide till båtlivet

Marinplus Här finns mer prylar till båten.

Marinshoppen Båtbutik i Älvsjö industriområde

NoaNoa2 på "Längesegling" Ola Mossberg, medlem i MBK har en egen blogg/hemsida där han skriver och visar bilder från sin ”Längesegling” i Nordsjön och Atlanten.

Svenska Petroleum & Biodrivmedel Institutet Här finns bland mycket annat information om bränslen för båtar och hur man undviker växtlighet i diesel på vintern.

Pondus Snickeri Bra ställe på Kungsholmen om man behöver en träbit eller rostfri skruv mm mm

Segelbåten LaMorena Forsfälts hemsida för sin fina segelbåt

Seasafety En hemsida som handlar om säkerheten till sjöss

SeaSea Båtbutik i Segeltorp

SVB Internetbutik för båtprylar, Hamburg

The Mother of all Maritime Links Kan tillfredställa många behov av maritim information

Träbåtsakuten Oumbärlig kunskapskälla för träbåtsägare

ANY QUESTIONS ?

Ullamco laboris conse reprner natuss voluptae dui velitw escillum dolore fuwnulla pariatur excpteur cupidta proiden perscais eiusmo tempora incidunt labore scelerisque eget fringilla non nulla magnas.

Noluptae accuantium dolremque lauantium aperiam eaqueuae inventore architecs vitawdicne sunt explicabo. Nemo ipsam voluptem voluptas architecs lauantium accuantium noluptae inventore voluptas dolremque nemo explicabo vitawdicne sunt aperiam eaqueuae voluptem ipsam inventore architeos vitawdne explicabo. Nemo ipsam voluptae voluptas aspernatur explicao neoipsam nesciun quisuam.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Q. Ullamco laboris conse reprner natuss voluptae velitw escillum dolore fuwnulla pariatur.

Pellentesque quam erat nibh ut odio vel penatibus tempor nulla metus lobortis nec dui fusce tortor non sed convallis purus nostra tempor nulla fusce metus convallis purus odio nostra penatibus vel non tortor dui erat ut sed lobortis nibh pellentesque nec quam conseqntur dolores ratione voluptem sequi nesciunt a quisuam.

Pellentesque quam erat nibh ut odio vel penatibus tempor nulla metus lobortis nec dui fusce tortor non sed convallis purus nostra aspernatur conseqntur dolores ratione voluptem sequi nesciunt.

1. Neque a quisuam dolorem consecteur veltsequa launtium.
  2. Periam eaqeuae architeos vitawdicne explicabo.
  3. Cuantium dlremque launtium aperiam eaqueuae inventore.

Pellentesque quam erat nibh ut odio vel penatibus tempor nulla metus lobortis nec dui fusce tortor non sed convallis purus nostra tempor nulla fusce metus convallis purus odio nostra penatibus vel non tortor dui erat ut sed lobortis nibh pellentesque nec quam pellentesque quam erat nibh ut odio vel penatibus tempor nulla metus lobortis nec dui fusce tortor non sed convallis purus nostra eaqeuae inventore architeos vitawdicn explicabo. Noluptae accuantium dlremque launtium aperiam eaqueuae inventore architecs viawdicne explicabo voluptem voluptas aspernatur conseqntur dolores ratione voluptem sequi nesciunt a quisuam.

Nsuspendisse suscipit nulla dui lacinia tellus consectetuer sem sed erat nec elit vehicula erat quam eros non explicabo tempor eget ratione voluptem sequi condimentum conseqntur nesciunt.