Bli medlem?

Är du intresserad av att bli medlem i vår båtklubb?

Det tycker vi är mycket trevlig! Här på vår hemsida ska det gå att hitta all viktig information om vår klubb, så titta gärna runt lite. Har du frågor som du saknar svar på här, tveka inte att kontakta någon av oss i styrelsen. Att skicka in en medlemsansökan är inte bindande från vare sig dig eller oss, utan en startpunkt till kontakt, för att se om dina önskningar kan passa in i det vi kan erbjuda.

Förutom att vår klubb har stadgar som du behöver godta, finns det också mer praktiska frågor, som t ex tillgången på båtplatser. Vanligtvis finns ofta bryggplatser för mindre båtar, exempelvis, men något mer begränsat när det gäller lite större båtar. Hör av med en ansökan så försöker vi hitta en lösning!

Gå direkt till medlemsansökan här!